Kwarantanna domowa: czas zjadać te zapasy żywności. Jak przy tym nie przybrać na wadze i nie marnować jedzenia?

Daria Wieclawek
Niektórzy z nas posiadają w domu zapasy żywności, które wkrótce trzeba będzie zużyć. Inni lubią zajadać stres i nudę słodyczami oraz słonymi przekąskami. Jeszcze kolejni siedzą w domu i niewiele się ruszają. Wreszcie spora część z nas ma zapasy, lubi sobie podjeść i nie wychodzi z domu. Co począć, aby jeść smacznie, zdrowo, nie utyć, nie marnować i jeszcze zadbać o swoją odporność? Jest to trudne, ale do zrobienia.
emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Kulinaria

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera

Komentarze

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Wróć na stronazdrowia.pl Strona Zdrowia