Martyna Jaros
221 materiałów
Placki z jabłkami na każdą okazję? Wypróbuj przepisy na placki bezglutenowe, bez jajek i mleka
Placki z jabłkami sprawiają, że momentalnie cofamy się myślami do czasów beztroskiego dzieciństwa, a ich owocowy smak wywołuje uśmiech na twarzy i rozmarzenie....
Dynia - wartości odżywcze i indeks glikemiczny. Przepis na krem z dyni, placek i dynię w occie. Jak wygląda dynia hokkaido, a jak piżmowa?
Dynia to nie tylko smaczne, ale też bardzo zdrowe warzywo. Występuje w licznych odmianach, a do najpopularniejszych należą dynia olbrzymia, zwyczajna, piżmowa,...
Zjedz jabłko, a zyskasz wiele. Polski superowoc wzmocni serce, poprawi figurę i wzrok
Chociaż jabłka są dostępne przez cały rok, to jesienią smakują najlepiej. Te popularne owoce są nie tylko pyszne, ale też wyjątkowo zdrowe. Są bogate w błonnik...
Rano jesteś w biegu? Oto 8 szybkich i zdrowych śniadań, które przygotujesz z „niczego”
Poranki bywają chaotyczne, a ty nie masz pomysłu na śniadanie? Nie martw się! Mamy 8 sprawdzonych przepisów na szybkie i zdrowe śniadanie, które zrobisz w 5...
Rabarbar to letni superfood pełen smaku. Pomaga schudnąć i łagodzi alergie. Sprawdź przepis na fit ciasto z rabarbarem
Rabarbar przyciąga wzrok swoim wyjątkowym wyglądem. Długie, mięsiste ogonki liściowe w odcieniach różu i zieleni wyrastają spod rozłożystych, zielonych liści....
9 najczęstszych mitów o chrapaniu. Sprawdź, czy to faktycznie nieszkodliwa dolegliwość
Chrapanie to nie tylko irytujący dźwięk, który zakłóca sen domownikom. Wbrew popularnym przekonaniom może być oznaką poważnych problemów zdrowotnych, takich jak...
Te kasztany można jeść. Przygotujesz z nich pyszną i zdrową przekąskę. Gdzie je kupić i jak przyrządzić pieczone kasztany?
Kasztany jadalne, podobnie jak znane każdemu owoce kasztanowca, dojrzewają w październiku. Właśnie wtedy pojawiają się na sklepowych półkach i targach. Warto...
Co jeść, żeby nie chorować? Te produkty wzmocnią twoją odporność. Dodaj je do swojej diety już dziś. Podpowiadamy, po co warto sięgać
Zastanawiasz się, co jeść, żeby nie chorować? To pytanie pojawia się szczególnie w okresie jesienno-zimowym, gdy sezon chorobowy daje się wszystkim we znaki. W...
10 ziół fotouczulających, które zwiększają wrażliwość na promieniowanie UV. Unikaj ich latem, zwłaszcza gdy chcesz się opalać
Światło słoneczne nie tylko poprawia nastrój, ale wspomaga także produkcję witaminy D w skórze. Jednak ważne jest, aby nie przesadzać z ekspozycją na słońce,...
Bób – kalorie, właściwości i wartości odżywcze. Jak gotować bób, by nie wzdymał i był miękki? Kto i dlaczego nie powinien go jeść?
Bób to smaczna i łatwa w przygotowaniu przekąska. Może być jedzony solo lub jako składnik sałatek lub past. Sezon na niego trwa od czerwca do lipca. Warto...










![Pierwszy dzień Jarmarku Świątecznego w Radomiu. Tłumy na Placu Jagiellońskim [FOTO]](https://d-pa.ppstatic.pl/frames/pa-def/21/29/il20251219_952682141_xsmall.jpg)



![Wielkiego otwarcia ciąg dalszy! Zwiedzanie zamkowej zbrojowni znów możliwe [ZDJĘCIA]](https://d-pa.ppstatic.pl/frames/pa-def/21/29/il20251219_952680877,size,160x100,crop,0.0000x48.0000x1280.0000x670.0000,h,377f58.jpg)
