4 z 8
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Awokado, ze względu na swój delikatny smak, jest świetnym...
fot. Ruyan Ayten / Pexels

Z czym najlepiej jeść jajka? 5 najzdrowszych dodatków. Wzbogać o nie jajka faszerowane, tortille i szakszukę, a efekty Cię zaskoczą!

Jajka i awokado

Awokado, ze względu na swój delikatny smak, jest świetnym dodatkiem do past jajecznych i jako baza do faszerowanych jajek. Odrobina szczypiorku sprawi, że danie nabierze ostrzejszego smaku. Awokado jest bogate w zdrowe nienasycone kwasy tłuszczowe i potas.

Zobacz również

Rozjaśnij cienie pod oczami w 15 minut. Naturalne i tanie kosmetyki masz pod ręką

Rozjaśnij cienie pod oczami w 15 minut. Naturalne i tanie kosmetyki masz pod ręką

Brudna Dwunastka 2024. Oto najbardziej zanieczyszczone chemią warzywa i owoce

Brudna Dwunastka 2024. Oto najbardziej zanieczyszczone chemią warzywa i owoce

Polecamy

Leczenie SMA w Polsce. Nowa nadzieja dla pacjentów

NASZ PATRONAT
Leczenie SMA w Polsce. Nowa nadzieja dla pacjentów

Mononukleoza, czyli choroba pocałunków. Poznaj jej objawy

Mononukleoza, czyli choroba pocałunków. Poznaj jej objawy

Szczepionki przeciw COVID-19 dla dzieci już dostępne. Komunikat Ministerstwa Zdrowia

Szczepionki przeciw COVID-19 dla dzieci już dostępne. Komunikat Ministerstwa Zdrowia