2 z 8
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Grzyby to jeden z tych produktów, który jest ciężkostrawny....
fot. pixabay.com/materiał ilustracyjny

Tych produktów nie odgrzewaj drugi raz. Takiego jedzenia nie można odgrzewać ponownie, bo może być toksyczne

Grzyby

Grzyby to jeden z tych produktów, który jest ciężkostrawny. Jego ponowne odgrzewanie sprawi, że stanie się jeszcze bardziej trudny w trawieniu. Z tego też powodu najlepiej przygotować ich mniejszą porcję i zjeść od razu po ugotowaniu.

Sprawdź wszystkie produkty, których nie wolno podgrzewać drugi raz ---->

Czytaj też:Oto oznaki, że jesz za mało!

Zobacz również

Dzieci ze Szkoły Podstawowej numer 1 w Olkuszu przystąpiły do pierwszej komunii

Dzieci ze Szkoły Podstawowej numer 1 w Olkuszu przystąpiły do pierwszej komunii

1. runda DMPJ w Krośnie. Wygrał Motor Lublin. Wilki o punkt przed Stalą Rzeszów

NOWE
1. runda DMPJ w Krośnie. Wygrał Motor Lublin. Wilki o punkt przed Stalą Rzeszów

Polecamy

Od czego robią się przebarwienia i jak się ich pozbyć? To radzą ekspertki

Od czego robią się przebarwienia i jak się ich pozbyć? To radzą ekspertki

Używasz go zamiast kremu z filtrem? Narażasz się nawet na raka skóry

Używasz go zamiast kremu z filtrem? Narażasz się nawet na raka skóry

Aktor odwołał swój występ. Pozdrowił fanów z SOR-u

Aktor odwołał swój występ. Pozdrowił fanów z SOR-u