2 z 14
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Co zyskuje właściciel dark kitchen? Na pewno oszczędność na...
fot. Karol Makurat/ Polska Press

Nowy trend i sposób na prowadzenie restauracji w czasie pandemii. „Teraz każda restauracja która jeszcze operuje jest dark kitchen”

Co zyskuje właściciel dark kitchen? Na pewno oszczędność na czynszu czy pracownikach.

Zobacz również

Tragiczny pożar mieszkania w Bielsku-Białej. Nie żyje mężczyzna

NOWE
Tragiczny pożar mieszkania w Bielsku-Białej. Nie żyje mężczyzna

Naukowcy z KUL badają bakterie obecne na lubelskich placach zabaw

NOWE
Naukowcy z KUL badają bakterie obecne na lubelskich placach zabaw

Polecamy

Pestycydy w owocach w znanym dyskoncie. Jest się czego obawiać? Mamy komentarz firmy

Pestycydy w owocach w znanym dyskoncie. Jest się czego obawiać? Mamy komentarz firmy

Duże zmiany dla tych pracowników od 26 marca. Chodzi o nowe obowiązki

Duże zmiany dla tych pracowników od 26 marca. Chodzi o nowe obowiązki

To ludzie częściej zarażają zwierzęta, a nie na odwrót

To ludzie częściej zarażają zwierzęta, a nie na odwrót