1 z 14
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Co zyskuje właściciel dark kitchen? Na pewno oszczędność na...
fot. Szymon Starnawski/ Polska Press

Nowy trend i sposób na prowadzenie restauracji w czasie pandemii. „Teraz każda restauracja która jeszcze operuje jest dark kitchen”

Co zyskuje właściciel dark kitchen? Na pewno oszczędność na czynszu czy pracownikach.

Zobacz również

Atalanta odrobiła straty z nawiązką w Pucharze Włoch. Zagra w wielkim finale

Atalanta odrobiła straty z nawiązką w Pucharze Włoch. Zagra w wielkim finale

O "Gryfie Pomorskim" w Muzeum Miasta Malborka. Spotkanie z historykami i wystawa

O "Gryfie Pomorskim" w Muzeum Miasta Malborka. Spotkanie z historykami i wystawa

Polecamy

Uważaj na tego wołowego tatara! Jego zjedzenie może doprowadzić do krwawej biegunki

Uważaj na tego wołowego tatara! Jego zjedzenie może doprowadzić do krwawej biegunki

Zaglądamy Polakom do talerzy. Co jedzą na śniadanie? Odpowiedź zaskakuje

Zaglądamy Polakom do talerzy. Co jedzą na śniadanie? Odpowiedź zaskakuje

Kupiłam cukier kokosowy i... do zwykłego już nie wrócę! Co mnie przekonało?

Kupiłam cukier kokosowy i... do zwykłego już nie wrócę! Co mnie przekonało?