7 z 14
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Im krócej pieczesz produkty na ruszcie, tym mniej...
fot. byrev/pixabay.com

Co zrobić, żeby grill był zdrowszy? Te metody polecają dietetycy. Zobacz najlepsze sposoby na przygotowanie pysznych dań z grilla

Skróć czas grillowania

Im krócej pieczesz produkty na ruszcie, tym mniej szkodliwych związków przeniknie do jedzenia. Dlatego najlepiej grilluj produkty już podgotowane, np. podduszone, podpieczone w piekarniku czy wrzucone wcześniej do kuchenki mikrofalowej. Jedzenie przyrządzone w ten sposób i tak zyska oczekiwany smak i apetycznie chrupiącą skórkę.

Zobacz również

Kamil Kuzera: Dziękuję kibicom za wsparcie. Ta wiara jest niesamowita [WIDEO, FOTO]

Kamil Kuzera: Dziękuję kibicom za wsparcie. Ta wiara jest niesamowita [WIDEO, FOTO]

Noc Muzeów. Tłumy, ogromne kolejki!

Noc Muzeów. Tłumy, ogromne kolejki!

Polecamy

GIS ostrzega: ta mąka może być niebezpieczna dla alergików

GORĄCY TEMAT
GIS ostrzega: ta mąka może być niebezpieczna dla alergików

GIS ostrzega przed produktem (15.05)

GIS ostrzega przed produktem (15.05)

Nie jedz ryb z Bałtyku! W naszym morzu wykryto najbardziej toksyczny metal

Nie jedz ryb z Bałtyku! W naszym morzu wykryto najbardziej toksyczny metal