Karolina Głogowska
Redaktor/WydawcaStrona Kuchni
1 materiał
Jestem dziennikarką i autorką powieści psychologicznych oraz thrillerów. Pracuję w mediach od 2010 roku i specjalizuję się w tematach lifestylowych. Po godzinach tańczę flamenco i śpiewam w zespole muzycznym. Miłość do gotowania i dobrego jedzenia mam w genach. Wychowałam się w rodzinie o długiej i bogatej tradycji kulinarnej. Szanuję tradycyjne przepisy, jednak rzadko się ich trzymam. Zawsze coś modyfikuję i ulepszam, składniki dodaję na tzw. oko, na podstawie smaku odtwarzam dania z podróży. Moje ukochane, kulinarne destynacje to Tajlandia i Włochy. Wolę wytrawnie i pikantnie, ale na ostatni posiłek wybrałabym mango sticky rice.
Surówka piękności odmieni twój wygląd i samopoczucie. Pyszna i prosta do zrobienia
Jeśli lubisz nocną owsiankę, to pokochasz surówkę piękności Heleny Rubinstein. Przepis na owsiankę na wodzie jest starszy i jeszcze zdrowszy. Zawiera same...