2 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Grzyby w occie, jak i te kiszone, to ich postać gotowa do...
fot. Sergii Baibak/Getty Images

Jakie grzyby na przetwory? Gatunki, które możesz suszyć, mrozić, marynować i kisić. Zobacz przepisy na zimę i ważne rady

Grzyby w occie, jak i te kiszone, to ich postać gotowa do spożycia. W przypadku mrożonych i suszonych konieczna jest jednak ich obróbka przed jedzeniem – chyba, że używamy sproszkowanych jako przyprawy.

Zobacz również

Zdrowy ferment, czyli tanie fermentowane jedzenie. Dzięki niemu schudniesz

Zdrowy ferment, czyli tanie fermentowane jedzenie. Dzięki niemu schudniesz

Masz ciągle ochotę na słone? Uważaj – to może być uzależnienie lub objaw choroby

Masz ciągle ochotę na słone? Uważaj – to może być uzależnienie lub objaw choroby

Polecamy

Co na przeziębienie u dziecka? Tak wyleczysz katar, kaszel i ból gardła u malucha

Co na przeziębienie u dziecka? Tak wyleczysz katar, kaszel i ból gardła u malucha

RazemDlaWas. Polska Press Grupa przyłączyła się do akcji pomocy TVP dla ofiar powodzi

RazemDlaWas. Polska Press Grupa przyłączyła się do akcji pomocy TVP dla ofiar powodzi

Walka z wodą grozi nie tylko wyziębieniem. Jakie mogą być skutki starcia z żywiołem?

Walka z wodą grozi nie tylko wyziębieniem. Jakie mogą być skutki starcia z żywiołem?