9 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Jessie Inchauspé to autorka książki „Glukozowa rewolucja”...
fot. materiały prasowe Wydawnictwo Marginesy/Osvaldo Ponton

"Glukozowa rewolucja". Ograniczasz cukier? Oto 5 rad ekspertki nawet dla osób niezagrożonych cukrzycą

Jessie Inchauspé

Jessie Inchauspé to autorka książki „Glukozowa rewolucja” przetłumaczonej na 40 języków. Z wykształcenia jest matematyczką i biochemiczką. Ekspertka pochodzi z Kanady i za cel ma uświadamianie społeczeństwa na temat diety normalizującej poziom cukru we krwi.

Zobacz również

Tyle kalorii mają dania na Wielkanoc. Które potrawy to bomby kaloryczne?

Tyle kalorii mają dania na Wielkanoc. Które potrawy to bomby kaloryczne?

Co jeść, żeby nie było wzdęć i bąków? Po te produkty sięgaj przed ważnym wyjściem

Co jeść, żeby nie było wzdęć i bąków? Po te produkty sięgaj przed ważnym wyjściem

Polecamy

Te płatki mogą zaszkodzić. Zobacz komunikat GIS

Te płatki mogą zaszkodzić. Zobacz komunikat GIS

Masz zaparcia? Dietetyk radzi, jak możesz im zapobiec

TYLKO U NAS
Masz zaparcia? Dietetyk radzi, jak możesz im zapobiec

Leki przeciwwirusowe na COVID-19. Od października możliwe leczenie za darmo

Leki przeciwwirusowe na COVID-19. Od października możliwe leczenie za darmo