9 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Jessie Inchauspé to autorka książki „Glukozowa rewolucja”...
fot. materiały prasowe Wydawnictwo Marginesy/Osvaldo Ponton

"Glukozowa rewolucja". Ograniczasz cukier? Oto 5 rad ekspertki nawet dla osób niezagrożonych cukrzycą

Jessie Inchauspé

Jessie Inchauspé to autorka książki „Glukozowa rewolucja” przetłumaczonej na 40 języków. Z wykształcenia jest matematyczką i biochemiczką. Ekspertka pochodzi z Kanady i za cel ma uświadamianie społeczeństwa na temat diety normalizującej poziom cukru we krwi.

Zobacz również

Co jeść przy zażywaniu antybiotyków? Po te produkty warto sięgnąć

Co jeść przy zażywaniu antybiotyków? Po te produkty warto sięgnąć

Tyle kalorii mają dania na Wielkanoc. Które potrawy to bomby kaloryczne?

Tyle kalorii mają dania na Wielkanoc. Które potrawy to bomby kaloryczne?

Polecamy

Szczypta robi różnicę. Zmniejsz spożycie soli, a obniżysz ryzyko chorób serca

Szczypta robi różnicę. Zmniejsz spożycie soli, a obniżysz ryzyko chorób serca

Czy po przechorowaniu COVID-19 można się zaszczepić? Ekspert odpowiada

O TYM SIĘ MÓWI
Czy po przechorowaniu COVID-19 można się zaszczepić? Ekspert odpowiada

Wycofane jajka. Zagrożenie durem brzusznym

PILNE
Wycofane jajka. Zagrożenie durem brzusznym