6 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Chłodzimy ugotowane warzywa i zamykamy w pudełku. W lodówce...
fot. pixabay.com

Jak przechowywać i podgrzewać ugotowaną żywność? Nie wyrzucaj resztek jedzenia do kosza na śmieci

Warzywa

Chłodzimy ugotowane warzywa i zamykamy w pudełku. W lodówce przechowujemy do 4 dni. Można je też zamrozić. W tym celu po ugotowaniu warzywa natychmiast przelej je zimną wodą, by zatrzymać proces gotowania. Odcedź, ostudź i umieść w woreczku do zamrażania.

Zobacz również

Unijny onkobus przejechał przez Polskę. Skorzystało prawie 14,5 tys. osób

Unijny onkobus przejechał przez Polskę. Skorzystało prawie 14,5 tys. osób

Monika Olejnik przekazała wieści o druzgocącej diagnozie. Jest już po operacji

Monika Olejnik przekazała wieści o druzgocącej diagnozie. Jest już po operacji

Polecamy

„To trzeba niezwłocznie zmienić”, aby chorzy na raka mogli żyć dłużej

NASZ PATRONAT
„To trzeba niezwłocznie zmienić”, aby chorzy na raka mogli żyć dłużej

Soczewki czy okulary? Obie mają wady i zalety. Zwróć na to uwagę przy ich wyborze

Soczewki czy okulary? Obie mają wady i zalety. Zwróć na to uwagę przy ich wyborze

To już epidemia! Młodzież ofiarą branży tytoniowej. Tak palą polskie nastolatki

To już epidemia! Młodzież ofiarą branży tytoniowej. Tak palą polskie nastolatki