6 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Gotując potrawy, warto przygotować je na kilka dni, dzięki...
fot. roxiller/123rf

Wyżywisz się za około 11 złotych? Ten jadłospis nie pozostawia złudzeń. Da się zjeść tanio i smacznie. O ile zadbasz o te zasady

Przygotowywanie posiłków na kilka dni

Gotując potrawy, warto przygotować je na kilka dni, dzięki temu zaoszczędzimy czas oraz zminimalizujemy ilość zepsutej żywności. Gotowe posiłki można również podzielić na mniejsze części i zamrozić, a w razie potrzeby w odpowiedni sposób rozmrozić i podgrzać.

Przygotowanie kilku dań obiadowych w wolnym czasie zajmie trochę czasu, jednak pozwoli zaoszczędzić czas przez kilka następnych dni.

Zobacz również

Wisła Kraków z Pucharem Polski. W piątek wielka feta w Rynku Głównym!

Wisła Kraków z Pucharem Polski. W piątek wielka feta w Rynku Głównym!

Plan transmisji 31. kolejki Ekstraklasy. Mecz Legii zobaczysz za darmo

Plan transmisji 31. kolejki Ekstraklasy. Mecz Legii zobaczysz za darmo

Polecamy

Przełom w walce z rakiem? Obiecujące wyniki nowej szczepionki!

Przełom w walce z rakiem? Obiecujące wyniki nowej szczepionki!

Ostrzeżenie GIS z 30.04: Bebilon PROfutura DUOBIOTIK 2 dla niemowląt po 6

Ostrzeżenie GIS z 30.04: Bebilon PROfutura DUOBIOTIK 2 dla niemowląt po 6

Czytaj etykiety! Oto 7 dodatków do żywności, które zwiększają ryzyko poważnej choroby

Czytaj etykiety! Oto 7 dodatków do żywności, które zwiększają ryzyko poważnej choroby