6 z 8
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Gotując potrawy, warto przygotować je na kilka dni, dzięki...
fot. roxiller/123rf

Wyżywisz się za około 11 złotych? Ten jadłospis nie pozostawia złudzeń. Da się zjeść tanio i smacznie. O ile zadbasz o te zasady

Przygotowywanie posiłków na kilka dni

Gotując potrawy, warto przygotować je na kilka dni, dzięki temu zaoszczędzimy czas oraz zminimalizujemy ilość zepsutej żywności. Gotowe posiłki można również podzielić na mniejsze części i zamrozić, a w razie potrzeby w odpowiedni sposób rozmrozić i podgrzać.

Przygotowanie kilku dań obiadowych w wolnym czasie zajmie trochę czasu, jednak pozwoli zaoszczędzić czas przez kilka następnych dni.

Zobacz również

Anna Puślecka zaprasza: „KLUB ZDROWIA – kobiety! Ruszaj stąd do długowieczności”

NASZ PATRONAT
Anna Puślecka zaprasza: KLUB ZDROWIA – kobiety! Ruszaj stąd do długowieczności”

Jakość wody, zmiękczanie i uzdatnianie w kuchni: Kompleksowy przewodnik

Jakość wody, zmiękczanie i uzdatnianie w kuchni: Kompleksowy przewodnik

Polecamy

Masz ten objaw? Może zwiastować rychły zawał

Masz ten objaw? Może zwiastować rychły zawał

QUIZ: Co wiesz o katarze? Sprawdź, czy odróżnisz infekcję bakteryjną od wirusowej

QUIZ: Co wiesz o katarze? Sprawdź, czy odróżnisz infekcję bakteryjną od wirusowej

Najlepszy koktajl na anemię. Ten napój to prawdziwa bomba żelaza

HIT DNIA
Najlepszy koktajl na anemię. Ten napój to prawdziwa bomba żelaza