1 z 6
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Burki tracą sporo swoich cennych związków podczas gotowania....
fot. Nick Collins/Unsplash

Warzywo na nadciśnienie, problemy z krążeniem i zaparcia. Niepozorny burak może znacznie więcej. Zobacz powody, by jeść go częściej

Burki tracą sporo swoich cennych związków podczas gotowania. By maksymalnie ograniczyć ich wypłukiwanie przez wodę, warto wkładać bulwy do garnka w mundurkach i obierać dopiero, gdy ostygną po wyjęciu.

Zobacz również

Anna Puślecka zaprasza: „KLUB ZDROWIA – kobiety! Ruszaj stąd do długowieczności”

NASZ PATRONAT
Anna Puślecka zaprasza: KLUB ZDROWIA – kobiety! Ruszaj stąd do długowieczności”

Posiłki low carb są łatwe, pyszne i zdrowe. Wypróbuj przepisy!

Posiłki low carb są łatwe, pyszne i zdrowe. Wypróbuj przepisy!

Polecamy

Ekspert zdradza 5 prostych sposobów na wzdęcia. Wypróbuj je już dziś

O TYM SIĘ MÓWI
Ekspert zdradza 5 prostych sposobów na wzdęcia. Wypróbuj je już dziś

Długo czekają na diagnozę, a nowotwór się rozwija. „Wszędzie odległe terminy...”

GORĄCY TEMAT
Długo czekają na diagnozę, a nowotwór się rozwija. „Wszędzie odległe terminy...”

Ten słodki i gazowany napój leczy jelita. Przygotujesz go w domu!

NOWE FAKTY
Ten słodki i gazowany napój leczy jelita. Przygotujesz go w domu!