1 z 6
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Burki tracą sporo swoich cennych związków podczas gotowania....
fot. Nick Collins/Unsplash

Warzywo na nadciśnienie, problemy z krążeniem i zaparcia. Niepozorny burak może znacznie więcej. Zobacz powody, by jeść go częściej

Burki tracą sporo swoich cennych związków podczas gotowania. By maksymalnie ograniczyć ich wypłukiwanie przez wodę, warto wkładać bulwy do garnka w mundurkach i obierać dopiero, gdy ostygną po wyjęciu.

Zobacz również

Tycie z powietrza, „mgła mózgowa”, rozdrażnienie? Poznaj sposoby na menopauzę

Tycie z powietrza, „mgła mózgowa”, rozdrażnienie? Poznaj sposoby na menopauzę

Białe plamy na paznokciach. O czym to świadczy? Będziesz zaskoczona

Białe plamy na paznokciach. O czym to świadczy? Będziesz zaskoczona

Polecamy

Wzmocni włosy, pomoże zrobić kupę i zwalczyć reumatyzm. To wszechstronne warzywo

Wzmocni włosy, pomoże zrobić kupę i zwalczyć reumatyzm. To wszechstronne warzywo

Powodzianie chcą zostać w swoich domach. „Paraliżuje ich strach”

Powodzianie chcą zostać w swoich domach. „Paraliżuje ich strach”

Jedzenie i leki zostały zalane przez powódź? Oto co musisz z nimi zrobić

O TYM SIĘ MÓWI
Jedzenie i leki zostały zalane przez powódź? Oto co musisz z nimi zrobić