14 z 15
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Jajko kurze składa się ze skorupki (11 proc.) i błon...
fot. Maria Tebryaeva/Getty Images

Sadzone czy jajecznica? Te jajka są najzdrowsze i najsmaczniejsze. Przyrządź je w ten sposób, aby wydobyć z nich cenne wartości

Najzdrowsze i najsmaczniejsze jajka. Które są lepsze – sadzone czy jajecznica? Przyrządź je w ten sposób, aby wydobyć z nich cenne wartości

Jajko kurze składa się ze skorupki (11 proc.) i błon podskorupkowych (1 proc.), a także z białka (58 proc.) i żółtka (30 proc.)

Zobacz również

To podstępna choroba. Gdy pojawia się ból może być już za późno. Spójrz w lustro

To podstępna choroba. Gdy pojawia się ból może być już za późno. Spójrz w lustro

Co jeść przy zażywaniu antybiotyków? Po te produkty warto sięgnąć

Co jeść przy zażywaniu antybiotyków? Po te produkty warto sięgnąć

Polecamy

Twój mocz ma taki kolor? Jak najszybciej zgłoś się do lekarza

Twój mocz ma taki kolor? Jak najszybciej zgłoś się do lekarza

GIS: Śledź z porem, 3000 g oraz 1000 g (11.12)

GIS: Śledź z porem, 3000 g oraz 1000 g (11.12)

Plaster rozgrzewający wycofany z obrotu. „Rygor natychmiastowej wykonalności”

GORĄCY TEMAT
Plaster rozgrzewający wycofany z obrotu. „Rygor natychmiastowej wykonalności”