11 z 16
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Do kiszenia ogórków najczęściej używa się ząbków czosnku,...
fot. 5PH/GettyImages.com

Kto nie powinien jeść ogórków kiszonych? Ogranicz jedzenie kiszonek, jeżeli cierpisz na jedno z tych schorzeń

Dodatki do kiszonek

Do kiszenia ogórków najczęściej używa się ząbków czosnku, kopru, liści wiśni oraz korzenia chrzanu.

Zobacz również

Jakość wody, zmiękczanie i uzdatnianie w kuchni: Kompleksowy przewodnik

Jakość wody, zmiękczanie i uzdatnianie w kuchni: Kompleksowy przewodnik

Takie jedzenie wywołuje biegunkę! Zastanów się dwa razy, zanim zjesz

Takie jedzenie wywołuje biegunkę! Zastanów się dwa razy, zanim zjesz

Polecamy

Pamiętasz te niepozorne owoce? Poprawią trawienie, wspomogą odchudzanie i odmłodzą

Pamiętasz te niepozorne owoce? Poprawią trawienie, wspomogą odchudzanie i odmłodzą

Tych parówek nie jedz, ani nie dawaj dzieciom. Mogą poważnie zaszkodzić zdrowiu

Tych parówek nie jedz, ani nie dawaj dzieciom. Mogą poważnie zaszkodzić zdrowiu

Wybierasz produkty w ten sposób? To błąd. Nie patrz tylko na oznaczenia Nutri-Score

Wybierasz produkty w ten sposób? To błąd. Nie patrz tylko na oznaczenia Nutri-Score