2 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Słoiki z zakwasem stawiam w ciepłym miejscu, to jest koło...
fot. Anna Rokicka-Żuk/Polska Press

Tak zawsze robię zakwas buraczany. Stosuję takie same proporcje – i wychodzi bezbłędny w smaku. Przekonaj się o jego cennych właściwościach!

Słoiki z zakwasem stawiam w ciepłym miejscu, to jest koło rurki od kaloryfera w kuchni

Zobacz również

Zdrowy ferment, czyli tanie fermentowane jedzenie. Dzięki niemu schudniesz

Zdrowy ferment, czyli tanie fermentowane jedzenie. Dzięki niemu schudniesz

Zioła na jelita. Które rośliny pomogą na stan zapalny, a które na wzdęcia i gazy?

Zioła na jelita. Które rośliny pomogą na stan zapalny, a które na wzdęcia i gazy?

Polecamy

Dieta planetarana: korzystasz ty i nasza planeta

Dieta planetarana: korzystasz ty i nasza planeta

Smakuje jak czekolada, doda energii jak kawa. Wypróbuj nalewkę z egzotycznych ziaren

Smakuje jak czekolada, doda energii jak kawa. Wypróbuj nalewkę z egzotycznych ziaren

QUIZ: Co wiesz o katarze? Sprawdź, czy odróżnisz infekcję bakteryjną od wirusowej

QUIZ: Co wiesz o katarze? Sprawdź, czy odróżnisz infekcję bakteryjną od wirusowej