6 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Domowy zakwas buraczany robię zwykle w dwóch rzutach: gdy...
fot. Anna Rokicka-Żuk/Polska Press

Tak zawsze robię zakwas buraczany. Stosuję ten przepis od lat i za każdym razem wychodzi idealny w smaku. Przekonaj się jakie ma właściwości

Domowy zakwas buraczany robię zwykle w dwóch rzutach: gdy pojawią się pierwsze większe buraki oraz na jesieni, gdy ćwiczę kiszenie tego warzywa przed świątecznym gotowaniem

Zobacz również

Profesor Religa po raz pierwszy udanie przeszczepił serce. Minęła 39. rocznica

Profesor Religa po raz pierwszy udanie przeszczepił serce. Minęła 39. rocznica

Jakość wody, zmiękczanie i uzdatnianie w kuchni: Kompleksowy przewodnik

Jakość wody, zmiękczanie i uzdatnianie w kuchni: Kompleksowy przewodnik

Polecamy

„Naturalny Ozempic” wkrótce na rynku? Odchudza bez skutków ubocznych i zastrzyków

Naturalny Ozempic” wkrótce na rynku? Odchudza bez skutków ubocznych i zastrzyków

BMI do „radykalnego remontu”? Nie jest miarodajnym wskaźnikiem otyłości i nadwagi

BMI do „radykalnego remontu”? Nie jest miarodajnym wskaźnikiem otyłości i nadwagi

GIS wycofuje kolejne herbatki. Są niebezpieczne szczególnie dla dzieci

GIS wycofuje kolejne herbatki. Są niebezpieczne szczególnie dla dzieci