5 z 13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Jeśli masz alergie lub nietolerancje na wybrane składniki...
fot. 123RF

12 praktycznych porad, jak nie marnować żywności!

Jesteś alergikiem? Czytaj etykiety

Jeśli masz alergie lub nietolerancje na wybrane składniki żywności, powinieneś czytać dokładnie etykiety kupowanych produktów żywnościowych. Zakup żywności zawierającej uczulające Twój organizm związki (np. seler, orzechy, soja, gluten) obciąży budżet, a żywność ta zostanie zmarnowana.

Zobacz również

Uroczysty apel z okazji Dnia Strażaka w Busku. Były medale i odznaczenia [ZDJĘCIA]

Uroczysty apel z okazji Dnia Strażaka w Busku. Były medale i odznaczenia [ZDJĘCIA]

JBL Triathlon Sieraków, czyli kultowa impreza dla ludzi z żelaza z wielką atrakcją

JBL Triathlon Sieraków, czyli kultowa impreza dla ludzi z żelaza z wielką atrakcją

Polecamy

Chcesz mieć superpamięć? Nalej sobie „oleju do głowy”, a dokładnie... oliwy z oliwek

Chcesz mieć superpamięć? Nalej sobie „oleju do głowy”, a dokładnie... oliwy z oliwek

Te antyczne zboża są najlepsze dla cukrzyka

Te antyczne zboża są najlepsze dla cukrzyka

Wiemy, ile aptek zgłosiło się do pilotażu pigułki „dzień po”. Wątpliwości przybywa

Wiemy, ile aptek zgłosiło się do pilotażu pigułki „dzień po”. Wątpliwości przybywa