2 z 3
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Białe szparagi z powodu braku chlorofilu mają najbardziej...
fot. VIKTORIIA DROBOT/Getty Images

Tak najlepiej gotować szparagi. Sprawdź, na co są dobre i jak skorzystać z ich właściwości zdrowotnych. Zobacz, jak zrobić szparagi na obiad

Białe szparagi z powodu braku chlorofilu mają najbardziej delikatny smak, natomiast w fioletowych zielony zielony barwnik występuje wraz z tym o odcieniu wpadającym w granat – dlatego właśnie ciemne pędy mają najlepsze działanie antyoksydacyjne w organizmie.

Zobacz również

Trener Korony Kamil Kuzera: Przyjemnie było patrzeć na grę zespołu [WIDEO]

Trener Korony Kamil Kuzera: Przyjemnie było patrzeć na grę zespołu [WIDEO]

Tak dopingowali kibice drużynę Rakowa Częstochowa podczas meczu z Górnikiem Zabrze

Tak dopingowali kibice drużynę Rakowa Częstochowa podczas meczu z Górnikiem Zabrze

Polecamy

Zaciskasz zęby? Odczuwasz ból mięśni twarzy? Spróbuj tego masażu. Czyni cuda

Zaciskasz zęby? Odczuwasz ból mięśni twarzy? Spróbuj tego masażu. Czyni cuda

Koktajl suplementów dla mózgu. Te składniki pomagają nawet w schizofrenii

Koktajl suplementów dla mózgu. Te składniki pomagają nawet w schizofrenii

Masz zaparcia i zły nastrój? Wypróbuj ten napój. To tani balsam dla jelit i skóry

Masz zaparcia i zły nastrój? Wypróbuj ten napój. To tani balsam dla jelit i skóry