2/13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Pokroić, zetrzeć lub porwać i połączyć z sosem – oto cała...
fot. Brent Hofacker/123RF

Surówki i sałatki

Pokroić, zetrzeć lub porwać i połączyć z sosem – oto cała filozofia przygotowania sałatek i surówek, tymczasem liczba możliwych kombinacji i smaków pozostaje nieskończona. Mieszanki warzyw z owocami, ugotowanymi nasionami roślin strączkowych, jajkiem na twardo, rybą czy mięsem można jeść jako duży posiłek, a bez treściwych dodatków – jako przekąskę. To również dobre danie na wynos – warstwową sałatkę można przygotować w słoiku.

Zobacz również

Co jeść w lipcu? Właśnie te warzywa i owoce najlepiej smakują latem

Co jeść w lipcu? Właśnie te warzywa i owoce najlepiej smakują latem

Porodówka w Wadowicach zamknięta! Ciężarne odsyłają do Oświęcimia i Chrzanowa

Porodówka w Wadowicach zamknięta! Ciężarne odsyłają do Oświęcimia i Chrzanowa

Polecamy

Nalewka z pokrzywy na zakażenie układu moczowego i obrzęki. Podajemy prosty przepis

Nalewka z pokrzywy na zakażenie układu moczowego i obrzęki. Podajemy prosty przepis

Ile kosztuje tomografia komputerowa i rezonans magnetyczny? Sprawdź aktualne ceny

Ile kosztuje tomografia komputerowa i rezonans magnetyczny? Sprawdź aktualne ceny

Botoks z refundacją od lipca. Skorzystają osoby z przewlekłą migreną

Botoks z refundacją od lipca. Skorzystają osoby z przewlekłą migreną

Więcej informacji na stronie głównej Strona Zdrowia
Dodaj ogłoszenie