1 z 3
Przewijaj galerię w dół
Smaczne i zdrowe kurki łatwo zepsuć przygotowując je w...
fot. kabvisio/123rf.com

Przyrządzasz tak kurki? Zabijasz ich właściwości zdrowotne. Leśnicy wyjaśniają, czemu nie można ich smażyć. Zobacz, jak robić to prawidłowo

Smaczne i zdrowe kurki łatwo zepsuć przygotowując je w niewłaściwy sposób.

2 z 3
Smażenie i solenie kurek pozbawia je właściwości leczniczych...
fot. Monika Schröder/pixabay.com

Nie smaż i nie sól kurek! Leśnicy wyjaśniają, czemu nie należy tego robić. Tak przyrządzisz pieprzniki jadalne, aby były smaczne i zdrowe

Smażenie i solenie kurek pozbawia je właściwości leczniczych związanych z działaniem przeciwpasożytniczym. Grzyby te po odpowiednim przygotowaniu odrobaczają organizm, a także chronią wątrobę i wzrok.

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Zobacz również

Posiłki low carb są łatwe, pyszne i zdrowe. Wypróbuj przepisy!

Posiłki low carb są łatwe, pyszne i zdrowe. Wypróbuj przepisy!

Tycie z powietrza, „mgła mózgowa”, rozdrażnienie? Poznaj sposoby na menopauzę

Tycie z powietrza, „mgła mózgowa”, rozdrażnienie? Poznaj sposoby na menopauzę

Polecamy

Anna Puślecka zaprasza: „KLUB ZDROWIA – kobiety! Ruszaj stąd do długowieczności”

NASZ PATRONAT
Anna Puślecka zaprasza: KLUB ZDROWIA – kobiety! Ruszaj stąd do długowieczności”

Jakość wody, zmiękczanie i uzdatnianie w kuchni: Kompleksowy przewodnik

Jakość wody, zmiękczanie i uzdatnianie w kuchni: Kompleksowy przewodnik

Białe plamy na paznokciach. O czym to świadczy? Będziesz zaskoczona

Białe plamy na paznokciach. O czym to świadczy? Będziesz zaskoczona