9 z 10
Nie każda oliwa z oliwek nadaje się do smażenia. Mowa o tej...
fot. Cunaplus_M.Faba/Getty Images

Nie każda oliwa z oliwek nadaje się do smażenia. Mowa o tej niefiltrowanej, która zawiera w sobie cząstki miąższu oliwek i ma przez to niską temperaturę dymienia. Jest za to idealna na zimno.

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Zobacz również

„Czarna śmierć” to nie tylko serial. Tak wyglądała epidemia w czasach PRL

„Czarna śmierć” to nie tylko serial. Tak wyglądała epidemia w czasach PRL

To jedz na chorą trzustkę. Jadłospis tej diety pomaga także na pęcherzyk żółciowy

To jedz na chorą trzustkę. Jadłospis tej diety pomaga także na pęcherzyk żółciowy

Polecamy

„Czarna śmierć” to nie tylko serial. Tak wyglądała epidemia w czasach PRL

„Czarna śmierć” to nie tylko serial. Tak wyglądała epidemia w czasach PRL

W Bydgoszczy urodziły się trojaczki. Oto Sentino, Sofija i Suzan!

W Bydgoszczy urodziły się trojaczki. Oto Sentino, Sofija i Suzan!

Zamiast skalpela – igła. Pionierski zabieg w białostockim szpitalu

Zamiast skalpela – igła. Pionierski zabieg w białostockim szpitalu