2 z 3
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Smażoną „rybę” można też przygotować np. z teksturatu białka...
fot. fot. Aamulya/Getty Images

Smażoną „rybę” można też przygotować np. z teksturatu białka sojowego, a także mielonego „mięsa” roślinnego z dodatkiem sproszkowanych glonów i odpowiednich przypraw.

Zobacz również

Dieta przeciwnowotworowa. Te składniki minimalizują ryzyko choroby

Dieta przeciwnowotworowa. Te składniki minimalizują ryzyko choroby

Dlaczego warto jeść chrzan? Dodaj go nie tylko do wielkanocnego jajka

Dlaczego warto jeść chrzan? Dodaj go nie tylko do wielkanocnego jajka

Polecamy

GIF wydał decyzję: wycofanie z obrotu - Melisa Fix (24.03)

GIF wydał decyzję: wycofanie z obrotu - Melisa Fix (24.03)

Bolą Cię włosy? To może być trichodynia. Sprawdź, czy masz te objawy

Bolą Cię włosy? To może być trichodynia. Sprawdź, czy masz te objawy

Ciche dni to forma przemocy w związku. Ekspertka: warto zastąpić je „kłótnią mailową”

Ciche dni to forma przemocy w związku. Ekspertka: warto zastąpić je „kłótnią mailową”

Dodaj ogłoszenie