1 z 3
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Sekretem morskiego smaku wegańskich dań bezrybnych są glony...
fot. fot. Anya Why/Getty Images

Sekretem morskiego smaku wegańskich dań bezrybnych są glony nory, te same, jakich używa się do przygotowania sushi maki.

Zobacz również

Tym zastąpisz chleb. Zobacz 13 najlepszych zamienników pieczywa

Tym zastąpisz chleb. Zobacz 13 najlepszych zamienników pieczywa

12 przepisów na diecie śródziemnomorskiej, w tym pizza!

12 przepisów na diecie śródziemnomorskiej, w tym pizza!

Polecamy

Wiosenna nalewka z forsycji na wzmocnienie organizmu i zdrowe serce

Wiosenna nalewka z forsycji na wzmocnienie organizmu i zdrowe serce

Prezent na Wielkanoc dla rodziców - top 5 propozycji

Prezent na Wielkanoc dla rodziców - top 5 propozycji

Nie tylko jako dodatek do żurku i jajka. Wykorzystaj chrzan do przygotowania nalewki

Nie tylko jako dodatek do żurku i jajka. Wykorzystaj chrzan do przygotowania nalewki

Dodaj ogłoszenie