13 z 14
By zachować w pokarmach możliwie jak najwięcej substancji...
fot. choreograph/123RF

11 najczęstszych błędów, które niszczą składniki odżywcze! Też je popełniasz?

By zachować w pokarmach możliwie jak najwięcej substancji odżywczych dla organizmu, trzeba postępować z żywnością w odpowiedni sposób. Sprawdź, popełnianie jakich błędów prowadzi do niszczenia witamin, antyoksydantów i innych cennych składników pokarmowych!

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Zobacz również

Makaron na diecie? Jasne, że tak! Sięgnij po wersje, które mają prawie zero kalorii

Makaron na diecie? Jasne, że tak! Sięgnij po wersje, które mają prawie zero kalorii

Zamień wodę z cytryną na limonkową! 9 powodów, dla których warto ją pić codziennie

Zamień wodę z cytryną na limonkową! 9 powodów, dla których warto ją pić codziennie

Polecamy

Przekazali swoje ciała na rzecz nauki. Uniwersytet Rzeszowski uczcił pięciu donatorów

Przekazali swoje ciała na rzecz nauki. Uniwersytet Rzeszowski uczcił pięciu donatorów

Dynia jest zdrowa i smaczna. Sprawdź przepisy na proste i pyszne dania na jej bazie

Dynia jest zdrowa i smaczna. Sprawdź przepisy na proste i pyszne dania na jej bazie

Nigdy nie jedz makaronu po tym czasie. Zatrucie może skończyć się tragicznie

Nigdy nie jedz makaronu po tym czasie. Zatrucie może skończyć się tragicznie