1 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Antyoksydanty to związki chroniące przed stresem...
fot. tolikoffphotography/Pexels

Naturalne antyoksydanty w żywności – zobacz top 10 najważniejszych związków. Gdzie występują te przeciwutleniacze i jakie mają działanie?

Antyoksydanty to związki chroniące przed stresem oksydacyjnym, który uszkadza komórki i przyczynia się do rozwoju szerokiej grupy chorób cywilizacyjnych. Jest ich bardzo wiele, ale niektóre zostały poznane lepiej niż inne.

Zobacz, które przeciwutleniacze warto spożywać codziennie, jakie maja właściwości i w jakich produktach występują. Przesuwaj zdjęcia gestem, ew. naciśnij strzałkę lub przycisk NASTĘPNE.

Zobacz również

Kto nie powinien jeść cebuli? Wzdęcia i gazy to znak, że możesz jej nie tolerować

Kto nie powinien jeść cebuli? Wzdęcia i gazy to znak, że możesz jej nie tolerować

Potrójne szczęście w SPSK Nr 4. Na świat przyszły trojaczki. Zdjęcia

Potrójne szczęście w SPSK Nr 4. Na świat przyszły trojaczki. Zdjęcia

Polecamy

Co najlepiej jeść po 40. roku życia? Zobacz, jak opóźnić i złagodzić objawy menopauzy

Co najlepiej jeść po 40. roku życia? Zobacz, jak opóźnić i złagodzić objawy menopauzy

Olejek pichtowy na zatoki, kaszel i gładką cerę. Wypróbuj go do inhalacji i picia

Olejek pichtowy na zatoki, kaszel i gładką cerę. Wypróbuj go do inhalacji i picia

Każdy ma na twarzy „trójkąt śmierci”. Dlaczego nie należy wyciskać na nim pryszczy?

Każdy ma na twarzy „trójkąt śmierci”. Dlaczego nie należy wyciskać na nim pryszczy?

Dodaj ogłoszenie