1 z 2
Przewijaj galerię w dół
Wiosną warto przygotować szczaw w słoiczkach, aby zimą...
fot. Alexander Donin / GettyImages

Wiosną warto przygotować szczaw w słoiczkach, aby zimą cieszyć się jego smakiem i aromatem.

2 z 2
Szczaw może być spożywany bezpośrednio po zerwaniu oraz po...
fot. katerinanikolaevna/123RF

Szczaw może być spożywany bezpośrednio po zerwaniu oraz po przetworzeniu.

Zobacz również

Przeziębienie czy grypa? Te objawy pokażą, na co chorujesz

Przeziębienie czy grypa? Te objawy pokażą, na co chorujesz

Chcesz oszczędzić sporo kalorii w Święta? Odchudź tradycyjne dania

Chcesz oszczędzić sporo kalorii w Święta? Odchudź tradycyjne dania

Polecamy

Mak może szkodzić! Zobacz, kto musi uważać

Mak może szkodzić! Zobacz, kto musi uważać

Jak nie przytyć w święta? Trzymaj się 7 zasad i uniknij niechcianych kilogramów

Jak nie przytyć w święta? Trzymaj się 7 zasad i uniknij niechcianych kilogramów

Przeziębienie czy grypa? Te objawy pokażą, na co chorujesz

Przeziębienie czy grypa? Te objawy pokażą, na co chorujesz