9 z 12

fot. fot. Agata Siemiaszko
Aromatyczna pigwówka na odporność i ból gardła. Obniży też poziom cholesterolu we krwi. Wypróbuj przepis na nalewkę z pigwy
Pigwówka powinna leżakować ok. 6 miesięcy zanim będzie gotowa do spożycia.
10 z 12

fot. Nikolay_Donetsk/gettyimages.com
Jesienna dawka witaminy C na odporność i krążenie. Zrób teraz i pij na przeziębienie i wysoki cholesterol. Poznaj przepis na nalewkę z pigwy
Pigwówka z owoców pigwowca japońskiego, charakteryzuje się większą zawartością witaminy C i antyoksydantów niż ta, która zrobiona jest z owoców pigwy pospolitej.
11 z 12

fot. fot. Agata Siemiaszko
Jak przechowywać pigwówkę?
Pigwówkę najlepiej przechowywać w szklanych butelkach ze szczelnym korkiem.