5 z 9
Domowe chleby warto piec w foremkach. Dzięki temu nie...
fot. paulcowan/123RF

Domowe chleby warto piec w foremkach. Dzięki temu nie rozpłyną się na boki, tylko urosną wzwyż.

6 z 9
Wyrabianie ciasta chlebowego według tradycyjnych receptur...
fot. seoterra/123RF

Wyrabianie ciasta chlebowego według tradycyjnych receptur powinno trwać co najmniej 10 minut.

7 z 9
Od przygotowania ciasta jest jeszcze całkiem daleko od...
fot. milla74/123RF

Od przygotowania ciasta jest jeszcze całkiem daleko od jedzenia gotowego pieczywo. Po upieczeniu musi ono całkowicie wystygnąć.

8 z 9
Nasiona stosowane jako posypka do pieczywa to wartościowy...
fot. Irikiki/pixabay.com

Nasiona stosowane jako posypka do pieczywa to wartościowy dodatek, którego warto nie żałować w domowych wypiekach.

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Jak się rozgrzać zimą? Dorzuć te przyprawy, a od razu będzie ci cieplej

Jak się rozgrzać zimą? Dorzuć te przyprawy, a od razu będzie ci cieplej

To najzdrowsze i najsmaczniejsze jajka. Sposób przygotowania ma znaczenie

To najzdrowsze i najsmaczniejsze jajka. Sposób przygotowania ma znaczenie

Polskie gwiazdy o swojej cukrzycy. Kiedy odkryli chorobę?

Polskie gwiazdy o swojej cukrzycy. Kiedy odkryli chorobę?

Zobacz również

Pij te napoje na przeziębienie. Dużo szybciej wrócisz do zdrowia

Pij te napoje na przeziębienie. Dużo szybciej wrócisz do zdrowia

Aktywni i sprawni po 60-tce. Wiek nie ma znaczenia. Ty też możesz tak żyć!

Aktywni i sprawni po 60-tce. Wiek nie ma znaczenia. Ty też możesz tak żyć!