1 z 3
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Brukselkę można i warto jeść na surowo. Zawiera wtedy...
fot. RitaE/pixabay.com

Brukselka na odporność i odchudzanie. Zmniejszy ryzyko rozwoju raka i miażdżycy. Zobacz, jak gotować brukselkę, żeby nie była gorzka

Brukselkę można i warto jeść na surowo. Zawiera wtedy najwięcej wartości odżywczych, witamin i składników mineralnych, których częściowo jest pozbawiana w procesie obróbki termicznej.

Zobacz również

Jakość wody, zmiękczanie i uzdatnianie w kuchni: Kompleksowy przewodnik

Jakość wody, zmiękczanie i uzdatnianie w kuchni: Kompleksowy przewodnik

Monika Olejnik przekazała wieści o druzgocącej diagnozie. Jest już po operacji

Monika Olejnik przekazała wieści o druzgocącej diagnozie. Jest już po operacji

Polecamy

„To trzeba niezwłocznie zmienić”, aby chorzy na raka mogli żyć dłużej

NASZ PATRONAT
„To trzeba niezwłocznie zmienić”, aby chorzy na raka mogli żyć dłużej

Soczewki czy okulary? Obie mają wady i zalety. Zwróć na to uwagę przy ich wyborze

Soczewki czy okulary? Obie mają wady i zalety. Zwróć na to uwagę przy ich wyborze

To już epidemia! Młodzież ofiarą branży tytoniowej. Tak palą polskie nastolatki

To już epidemia! Młodzież ofiarą branży tytoniowej. Tak palą polskie nastolatki