1 z 2
Przewijaj galerię w dół
Jaśniejszy cukier kokosowy jest nieco lżejszy w smaku, ten...
fot. 4kodiak/Getty Images

Jaśniejszy cukier kokosowy jest nieco lżejszy w smaku, ten ciemny jest natomiast bardziej karmelowy

2 z 2
To nierafinowany rodzaj cukru, zawiera więc pozostałości...
fot. egal/123RF

To nierafinowany rodzaj cukru, zawiera więc pozostałości związków soku z palmy kokosowej, z którego powstaje

Zobacz również

Kto nie powinien jeść orzechów włoskich? Na liście są nie tylko alergicy i dzieci

Kto nie powinien jeść orzechów włoskich? Na liście są nie tylko alergicy i dzieci

Lista zakazanych potraw wigilijnych dla dzieci. Tych dań nigdy im nie podawaj

Lista zakazanych potraw wigilijnych dla dzieci. Tych dań nigdy im nie podawaj

Polecamy

Ryba na Wigilię: karp, śledzie, dorsz, łosoś, panga. Jak smażyć ryby?

Ryba na Wigilię: karp, śledzie, dorsz, łosoś, panga. Jak smażyć ryby?

Lista zakazanych potraw wigilijnych dla dzieci. Tych dań nigdy im nie podawaj

Lista zakazanych potraw wigilijnych dla dzieci. Tych dań nigdy im nie podawaj

Święta na diecie? Sprawdź proste przepisy na zdrowsze wersje tradycyjnych potraw

Święta na diecie? Sprawdź proste przepisy na zdrowsze wersje tradycyjnych potraw