1 z 11
Przewijaj galerię w dół
Najlepsze sposoby na wzmocnienie organizmu
fot. 123rf.com

Najlepsze sposoby na wzmocnienie organizmu

2 z 11
Oliwa z oliwek jest drogocennym źródłem jednonasycnoych...
fot. stevepb[pixabay.com]

Oliwa z oliwek

Oliwa z oliwek jest drogocennym źródłem jednonasycnoych kwasów tłuszczowych, które skutecznie wspomagają funkcjonowanie układu odpornościowego, a przy tym obniżają cholesterol i zapobiegają chorobom nowotworowym. Ponadto za oliwą z oliwek kryje się sekret długowieczności Włochów, Greków i innych mieszkańców państw śródziemnomorskich!

3 z 11
Cytryna jest drogocennym źródłem bioflawonoidów, które...
fot. silviarita [pixabay.com]

Cytryna

Cytryna jest drogocennym źródłem bioflawonoidów, które skutecznie chronią organizm przed patogenami (czynnikami wywołującymi choroby). Rekomendowanym rozwiązaniem jest codzienne picie soku na bazie cytryny.

4 z 11
Chcesz wzmocnić swój układ odpornościowy? Jedz codziennie...
fot. Zunter[commons.wikimedia.org]

Jogurt naturalny

Chcesz wzmocnić swój układ odpornościowy? Jedz codziennie rano jogurt naturalny z żywymi kulturami bakterii! Naukowcy udowodnili, że taki jogurt zawiera probiotyki - bakterie, które stymulują system immunologiczny do pracy!

Pozostało jeszcze 7 zdjęć.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Sprawdź, ile kalorii zjesz w Święta. Tu znajdziesz liczbę kcal w daniach wigilijnych

Sprawdź, ile kalorii zjesz w Święta. Tu znajdziesz liczbę kcal w daniach wigilijnych

Chcesz oszczędzić sporo kalorii w Święta? Odchudź tradycyjne dania

Chcesz oszczędzić sporo kalorii w Święta? Odchudź tradycyjne dania

Dna moczanowa a świąteczne potrawy. Zobacz, czego powinni unikać chorzy na podagrę

Dna moczanowa a świąteczne potrawy. Zobacz, czego powinni unikać chorzy na podagrę

Zobacz również

Przeziębienie czy grypa? Te objawy pokażą, na co chorujesz

Przeziębienie czy grypa? Te objawy pokażą, na co chorujesz

Dna moczanowa a świąteczne potrawy. Zobacz, czego powinni unikać chorzy na podagrę

Dna moczanowa a świąteczne potrawy. Zobacz, czego powinni unikać chorzy na podagrę