1 z 5
Przewijaj galerię w dół
Zioła to nie tylko dodatek smakowy, ale także składnik...
fot. pixworks/123RF

Zioła to nie tylko dodatek smakowy, ale także składnik poprawiający wartość zdrowotną potraw. Ulubione gatunki warto uprawiać samodzielnie, ponieważ w stanie świeżym ich korzystne właściwości są znacznie silniejsze.

2 z 5
Bylica estragon (Artemisia dracunculus)
fot. Jeffery Martin/Wikimedia Commons

Bylica estragon (Artemisia dracunculus)

3 z 5
Aksamitka błyszcząca (Tagetes lucida)
fot. vjgalaxy/Pixabay

Aksamitka błyszcząca (Tagetes lucida)

4 z 5
Cząber ogrodowy (Satureja hortensis)
fot. surrendernate/Pixabay

Cząber ogrodowy (Satureja hortensis)

Pozostało jeszcze 1 zdjęcie.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Sprawdź, ile kalorii zjesz w Święta. Tu znajdziesz liczbę kcal w daniach wigilijnych

Sprawdź, ile kalorii zjesz w Święta. Tu znajdziesz liczbę kcal w daniach wigilijnych

Chcesz oszczędzić sporo kalorii w Święta? Odchudź tradycyjne dania

Chcesz oszczędzić sporo kalorii w Święta? Odchudź tradycyjne dania

Dna moczanowa a świąteczne potrawy. Zobacz, czego powinni unikać chorzy na podagrę

Dna moczanowa a świąteczne potrawy. Zobacz, czego powinni unikać chorzy na podagrę

Zobacz również

Przeziębienie czy grypa? Te objawy pokażą, na co chorujesz

Przeziębienie czy grypa? Te objawy pokażą, na co chorujesz

Dna moczanowa a świąteczne potrawy. Zobacz, czego powinni unikać chorzy na podagrę

Dna moczanowa a świąteczne potrawy. Zobacz, czego powinni unikać chorzy na podagrę