1 z 5
Przewijaj galerię w dół
Zioła to nie tylko dodatek smakowy, ale także składnik...
fot. pixworks/123RF

Zioła to nie tylko dodatek smakowy, ale także składnik poprawiający wartość zdrowotną potraw. Ulubione gatunki warto uprawiać samodzielnie, ponieważ w stanie świeżym ich korzystne właściwości są znacznie silniejsze.

2 z 5
Bylica estragon (Artemisia dracunculus)
fot. Jeffery Martin/Wikimedia Commons

Bylica estragon (Artemisia dracunculus)

3 z 5
Aksamitka błyszcząca (Tagetes lucida)
fot. vjgalaxy/Pixabay

Aksamitka błyszcząca (Tagetes lucida)

4 z 5
Cząber ogrodowy (Satureja hortensis)
fot. surrendernate/Pixabay

Cząber ogrodowy (Satureja hortensis)

Pozostało jeszcze 1 zdjęcie.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Jak nie przytyć w święta? Trzymaj się 7 zasad i uniknij niechcianych kilogramów

Jak nie przytyć w święta? Trzymaj się 7 zasad i uniknij niechcianych kilogramów

Przeziębienie czy grypa? Te objawy pokażą, na co chorujesz

Przeziębienie czy grypa? Te objawy pokażą, na co chorujesz

Kto nie powinien jeść orzechów włoskich? Na liście są nie tylko alergicy i dzieci

Kto nie powinien jeść orzechów włoskich? Na liście są nie tylko alergicy i dzieci

Zobacz również

Czy św. Mikołaj jest zdrowy? To by powiedzieli eksperci o jego zdrowiu

Czy św. Mikołaj jest zdrowy? To by powiedzieli eksperci o jego zdrowiu

Jak nie przytyć w święta? Trzymaj się 7 zasad i uniknij niechcianych kilogramów

Jak nie przytyć w święta? Trzymaj się 7 zasad i uniknij niechcianych kilogramów