1 z 6
Przewijaj galerię w dół
Zioła to nie tylko dodatek smakowy, ale także składnik...
fot. pixworks/123RF

Zioła to nie tylko dodatek smakowy, ale także składnik poprawiający wartość zdrowotną potraw. Ulubione gatunki warto uprawiać samodzielnie, ponieważ w stanie świeżym ich korzystne właściwości są znacznie silniejsze.

2 z 6
Bylica estragon (Artemisia dracunculus)
fot. Jeffery Martin/Wikimedia Commons

Bylica estragon (Artemisia dracunculus)

3 z 6
Aksamitka błyszcząca (Tagetes lucida)
fot. vjgalaxy/Pixabay

Aksamitka błyszcząca (Tagetes lucida)

4 z 6
Cząber ogrodowy (Satureja hortensis)
fot. surrendernate/Pixabay

Cząber ogrodowy (Satureja hortensis)

Pozostało jeszcze 1 zdjęcie.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Za turnus w tym uzdrowisku zapłacisz mniej, niż myślisz! Zapomnij o Ciechocinku

TYLKO U NAS
Za turnus w tym uzdrowisku zapłacisz mniej, niż myślisz! Zapomnij o Ciechocinku

Znani z HIV i AIDS. Wśród nich są gwiazdy Eurowizji

Znani z HIV i AIDS. Wśród nich są gwiazdy Eurowizji

Całowanie to zdrowie! 7 powodów, dla których warto robić to częściej

Całowanie to zdrowie! 7 powodów, dla których warto robić to częściej

Zobacz również

Lubisz placki z jabłkami? Przepisy na placki bezglutenowe, bez jajek i mleka

Lubisz placki z jabłkami? Przepisy na placki bezglutenowe, bez jajek i mleka

Całowanie to zdrowie! 7 powodów, dla których warto robić to częściej

Całowanie to zdrowie! 7 powodów, dla których warto robić to częściej