1 z 5
Przewijaj galerię w dół
Zioła to nie tylko dodatek smakowy, ale także składnik...
fot. pixworks/123RF

Zioła to nie tylko dodatek smakowy, ale także składnik poprawiający wartość zdrowotną potraw. Ulubione gatunki warto uprawiać samodzielnie, ponieważ w stanie świeżym ich korzystne właściwości są znacznie silniejsze.

2 z 5
Bylica estragon (Artemisia dracunculus)
fot. Jeffery Martin/Wikimedia Commons

Bylica estragon (Artemisia dracunculus)

3 z 5
Aksamitka błyszcząca (Tagetes lucida)
fot. vjgalaxy/Pixabay

Aksamitka błyszcząca (Tagetes lucida)

4 z 5
Cząber ogrodowy (Satureja hortensis)
fot. surrendernate/Pixabay

Cząber ogrodowy (Satureja hortensis)

Pozostało jeszcze 1 zdjęcie.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Lista zakazanych potraw wigilijnych dla dzieci. Tych dań nigdy im nie podawaj

Lista zakazanych potraw wigilijnych dla dzieci. Tych dań nigdy im nie podawaj

Ryba na wigilijnym stole nie musi być nudna. Te przepisy odmienią twoje Święta

Ryba na wigilijnym stole nie musi być nudna. Te przepisy odmienią twoje Święta

Czy wiesz, jak wybrać słodkie mandarynki bez pestek?

Czy wiesz, jak wybrać słodkie mandarynki bez pestek?

Zobacz również

Święta na diecie? Sprawdź proste przepisy na zdrowsze wersje tradycyjnych potraw

Święta na diecie? Sprawdź proste przepisy na zdrowsze wersje tradycyjnych potraw

Ryba na wigilijnym stole nie musi być nudna. Te przepisy odmienią twoje Święta

Ryba na wigilijnym stole nie musi być nudna. Te przepisy odmienią twoje Święta