1 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Dodatki „E” to stały element przetworzonej żywności....
fot. Michael Abramov/GettyImages

Szkodliwe E-dodatki do żywności. Tym trują nas producenci. Które E mogą szkodzić? Dlaczego nie wszystkie dodatki do żywności są bezpieczne

Dodatki do żywności E

Dodatki „E” to stały element przetworzonej żywności. Niektóre z nich nie są jednak tak bezpieczne, jak dotąd uznawano – i nie chodzi wcale o sztuczne barwniki czy słodziki. Warto wiedzieć, których dodatków unikać.

Zobacz również

Gra RS Active 4. liga świętokrzyska. Korona II podejmie GKS Rudki [WYNIKI, RELACJE]

Gra RS Active 4. liga świętokrzyska. Korona II podejmie GKS Rudki [WYNIKI, RELACJE]

Po finale siatkarek. Natalia Mędrzyk: - Miałyśmy cudowny zespół

Po finale siatkarek. Natalia Mędrzyk: - Miałyśmy cudowny zespół

Polecamy

To subtelny objaw poważnej choroby. Masz takie plamy na skórze?

To subtelny objaw poważnej choroby. Masz takie plamy na skórze?

Te lody mogą ci zaszkodzić! Zawierają odłamki metalu. Znikają z zamrażarek w sklepach

Te lody mogą ci zaszkodzić! Zawierają odłamki metalu. Znikają z zamrażarek w sklepach

QUIZ: co wiesz o alkoholu? Rozwiąż test i sprawdź swoją wiedzę

QUIZ: co wiesz o alkoholu? Rozwiąż test i sprawdź swoją wiedzę