1 z 5
Przewijaj galerię w dół
Śledź w kuchni gości pod wieloma postaciami. Szczególnie...
fot. ededchechine/freepik

Śledź w kuchni gości pod wieloma postaciami. Szczególnie popularny jest marynowany z dodatkiem oleju i pokrojonej cebuli.

2 z 5
Śledź to ryba, która gości na polskich stołach od wielu,...
fot. samael334/Getty Images

Śledź to ryba, która gości na polskich stołach od wielu, wielu lat. Jest zdrowa, smaczna i można ją serwować na wiele sposobów.

3 z 5
Ze śledzi można przyrządzić wiele smacznych przekąsek...
fot. gkrphoto/123RF

Ze śledzi można przyrządzić wiele smacznych przekąsek imprezowych.

4 z 5
Śledzie to nieodłączny element Wigilii, Bożego Narodzenia,...
fot. gbh007/123RF

Śledzie to nieodłączny element Wigilii, Bożego Narodzenia, sylwestra, a także ostatek. Można z nich przygotować sałatkę śledziową lub podać tradycyjnie z dodatkiem śmietany i cebuli.

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Za turnus w tym uzdrowisku zapłacisz mniej, niż myślisz! Zapomnij o Ciechocinku

TYLKO U NAS
Za turnus w tym uzdrowisku zapłacisz mniej, niż myślisz! Zapomnij o Ciechocinku

Znani z HIV i AIDS. Wśród nich są gwiazdy Eurowizji

Znani z HIV i AIDS. Wśród nich są gwiazdy Eurowizji

Całowanie to zdrowie! 7 powodów, dla których warto robić to częściej

Całowanie to zdrowie! 7 powodów, dla których warto robić to częściej

Zobacz również

Lubisz placki z jabłkami? Przepisy na placki bezglutenowe, bez jajek i mleka

Lubisz placki z jabłkami? Przepisy na placki bezglutenowe, bez jajek i mleka

Całowanie to zdrowie! 7 powodów, dla których warto robić to częściej

Całowanie to zdrowie! 7 powodów, dla których warto robić to częściej