1 z 5
Przewijaj galerię w dół
Kimchi można jeść samodzielnie, a także dodawać do potraw –...
fot. allybally4b/pixabay.com

Kimchi można jeść samodzielnie, a także dodawać do potraw – niekoniecznie kuchni koreańskiej!

2 z 5
Tradycyjne naczynia onggi, w którym powstaje fermentowana...
fot. Hong_Kim/unsplash.com

Tradycyjne naczynia onggi, w którym powstaje fermentowana kapusta kimchi

3 z 5
Kimchi przygotowane w tradycyjny sposób w całych liści...
fot. bbtreesubmission/123RF

Kimchi przygotowane w tradycyjny sposób w całych liści kapusty pekińskiej

4 z 5
Szybkie kimchi z pokrojonych warzyw można jeść zaraz po...
fot. daecheonnet/pixabay.com

Szybkie kimchi z pokrojonych warzyw można jeść zaraz po przygotowaniu jako sałatkę lub dopiero po ukiszeniu, gdy nabierze kwaskowatego smaku

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Za turnus w tym uzdrowisku zapłacisz mniej, niż myślisz! Zapomnij o Ciechocinku

TYLKO U NAS
Za turnus w tym uzdrowisku zapłacisz mniej, niż myślisz! Zapomnij o Ciechocinku

Znani z HIV i AIDS. Wśród nich są gwiazdy Eurowizji

Znani z HIV i AIDS. Wśród nich są gwiazdy Eurowizji

Całowanie to zdrowie! 7 powodów, dla których warto robić to częściej

Całowanie to zdrowie! 7 powodów, dla których warto robić to częściej

Zobacz również

Lubisz placki z jabłkami? Przepisy na placki bezglutenowe, bez jajek i mleka

Lubisz placki z jabłkami? Przepisy na placki bezglutenowe, bez jajek i mleka

Całowanie to zdrowie! 7 powodów, dla których warto robić to częściej

Całowanie to zdrowie! 7 powodów, dla których warto robić to częściej