1 z 4
Przewijaj galerię w dół
Kimchi można jeść samodzielnie, a także dodawać do potraw –...
fot. allybally4b/pixabay.com

Kimchi można jeść samodzielnie, a także dodawać do potraw – niekoniecznie kuchni koreańskiej!

2 z 4
Tradycyjne naczynia onggi, w którym powstaje fermentowana...
fot. Hong_Kim/unsplash.com

Tradycyjne naczynia onggi, w którym powstaje fermentowana kapusta kimchi

3 z 4
Kimchi przygotowane w tradycyjny sposób w całych liści...
fot. bbtreesubmission/123RF

Kimchi przygotowane w tradycyjny sposób w całych liści kapusty pekińskiej

4 z 4
Szybkie kimchi z pokrojonych warzyw można jeść zaraz po...
fot. daecheonnet/pixabay.com

Szybkie kimchi z pokrojonych warzyw można jeść zaraz po przygotowaniu jako sałatkę lub dopiero po ukiszeniu, gdy nabierze kwaskowatego smaku

Przewijaj aby przejść do kolejnej galerii.

Polecamy

Czy wiesz, jak wybrać słodkie mandarynki bez pestek?

Czy wiesz, jak wybrać słodkie mandarynki bez pestek?

Co mówi o tobie pozycja w której śpisz? Jedna z nich jest najzdrowsza

Co mówi o tobie pozycja w której śpisz? Jedna z nich jest najzdrowsza

Przeziębienie czy grypa? Te objawy pokażą, na co chorujesz

Przeziębienie czy grypa? Te objawy pokażą, na co chorujesz

Zobacz również

Czy wiesz, jak wybrać słodkie mandarynki bez pestek?

Czy wiesz, jak wybrać słodkie mandarynki bez pestek?

Najnowocześniejszy skaner w poznańskiej pracowni. Co potrafi?

Najnowocześniejszy skaner w poznańskiej pracowni. Co potrafi?