1 z 6
Przewijaj galerię w dół
Jedno jajko na twardo to zaledwie 70 kcal i aż 6-7 g białka.
fot. Yaraslau Mikheyeu/Getty Images

Jedno jajko na twardo to zaledwie 70 kcal i aż 6-7 g białka.

2 z 6
Jajka są źródłem wzorcowej jakości białka, więc ich dodatek...
fot. funandrejss/123RF

Jajka są źródłem wzorcowej jakości białka, więc ich dodatek do sałatki zmienia lekkie danie w pełnowartościowy posiłek.

3 z 6
Jajka najchętniej jadamy na śniadanie, często nie...
fot. kabvisio/123RF

Jajka najchętniej jadamy na śniadanie, często nie ograniczając się do jednej sztuki.

4 z 6
Jajka stanowią dobre źródło składników takich, jak witaminy...
fot. Enrico Mantegazza/unsplash.com

Jajka stanowią dobre źródło składników takich, jak witaminy A i D oraz z grupy B, a także siarki, żelaza, wapnia, cynku i selenu.

Pozostało jeszcze 1 zdjęcie.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Udowadniają, że niepełnosprawność nie jest przeszkodą. Są wielkimi gwiazdami!

GORĄCY TEMAT
Udowadniają, że niepełnosprawność nie jest przeszkodą. Są wielkimi gwiazdami!

Za turnus w tym uzdrowisku zapłacisz mniej, niż myślisz! Zapomnij o Ciechocinku

TYLKO U NAS
Za turnus w tym uzdrowisku zapłacisz mniej, niż myślisz! Zapomnij o Ciechocinku

Znani z HIV i AIDS. Wśród nich są gwiazdy Eurowizji

Znani z HIV i AIDS. Wśród nich są gwiazdy Eurowizji

Zobacz również

Lubisz placki z jabłkami? Przepisy na placki bezglutenowe, bez jajek i mleka

Lubisz placki z jabłkami? Przepisy na placki bezglutenowe, bez jajek i mleka

#lubiesiebie, bo jestem prawdziwa. Gorczyca i Gąsiorowska o samoakceptacji

#lubiesiebie, bo jestem prawdziwa. Gorczyca i Gąsiorowska o samoakceptacji