1 z 5
Przewijaj galerię w dół
Jedno jajko na twardo to zaledwie 70 kcal i aż 6-7 g białka.
fot. Yaraslau Mikheyeu/Getty Images

Jedno jajko na twardo to zaledwie 70 kcal i aż 6-7 g białka.

2 z 5
Jajka są źródłem wzorcowej jakości białka, więc ich dodatek...
fot. funandrejss/123RF

Jajka są źródłem wzorcowej jakości białka, więc ich dodatek do sałatki zmienia lekkie danie w pełnowartościowy posiłek.

3 z 5
Jajka najchętniej jadamy na śniadanie, często nie...
fot. kabvisio/123RF

Jajka najchętniej jadamy na śniadanie, często nie ograniczając się do jednej sztuki.

4 z 5
Jajka stanowią dobre źródło składników takich, jak witaminy...
fot. Enrico Mantegazza/unsplash.com

Jajka stanowią dobre źródło składników takich, jak witaminy A i D oraz z grupy B, a także siarki, żelaza, wapnia, cynku i selenu.

Pozostało jeszcze 1 zdjęcie.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Tych potraw wigilijnych powinny unikać kobiety w ciąży

Tych potraw wigilijnych powinny unikać kobiety w ciąży

Najnowocześniejszy skaner w poznańskiej pracowni. Co potrafi?

Najnowocześniejszy skaner w poznańskiej pracowni. Co potrafi?

Przygotuj się na Wigilię i zamroź przygotowane wcześniej potrawy. To się opłaci!

Przygotuj się na Wigilię i zamroź przygotowane wcześniej potrawy. To się opłaci!

Zobacz również

Ryba na wigilijnym stole nie musi być nudna. Te przepisy odmienią twoje Święta

Ryba na wigilijnym stole nie musi być nudna. Te przepisy odmienią twoje Święta

Najnowocześniejszy skaner w poznańskiej pracowni. Co potrafi?

Najnowocześniejszy skaner w poznańskiej pracowni. Co potrafi?