1 z 3
Przewijaj galerię w dół
Wiosną warto przygotować szczaw w słoiczkach, aby zimą...
fot. Alexander Donin / GettyImages

Wiosną warto przygotować szczaw w słoiczkach, aby zimą cieszyć się jego smakiem i aromatem.

2 z 3
Szczaw może być spożywany bezpośrednio po zerwaniu oraz po...
fot. katerinanikolaevna/123RF

Szczaw może być spożywany bezpośrednio po zerwaniu oraz po przetworzeniu.

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Zobacz również

Lubisz placki z jabłkami? Przepisy na placki bezglutenowe, bez jajek i mleka

Lubisz placki z jabłkami? Przepisy na placki bezglutenowe, bez jajek i mleka

Całowanie to zdrowie! 7 powodów, dla których warto robić to częściej

Całowanie to zdrowie! 7 powodów, dla których warto robić to częściej

Polecamy

Za turnus w tym uzdrowisku zapłacisz mniej, niż myślisz! Zapomnij o Ciechocinku

TYLKO U NAS
Za turnus w tym uzdrowisku zapłacisz mniej, niż myślisz! Zapomnij o Ciechocinku

Znani z HIV i AIDS. Wśród nich są gwiazdy Eurowizji

Znani z HIV i AIDS. Wśród nich są gwiazdy Eurowizji

Całowanie to zdrowie! 7 powodów, dla których warto robić to częściej

Całowanie to zdrowie! 7 powodów, dla których warto robić to częściej