1 z 3
Przewijaj galerię w dół
Margaryny jako zamiennik masła to opcja bezpieczna dla...
fot. happylark/123RF

Margaryny jako zamiennik masła to opcja bezpieczna dla zdrowia, jednak tak, jak w przypadku wszystkich produktów spożywczych, warto wybierać te o dobrej jakości.

2 z 3
Margarynę coraz trudniej odróżnić od masła, zwłaszcza w...
fot. tobi/123RF

Margarynę coraz trudniej odróżnić od masła, zwłaszcza w przypadku jego zamienników wysokiej jakości.

3 z 3
Margaryna powstała jako zamiennik masła. Dopiero obecnie...
fot. foodandmore/123RF

Margaryna powstała jako zamiennik masła. Dopiero obecnie jest on naprawdę całkiem udany.

Zobacz również

Kto nie powinien jeść orzechów włoskich? Na liście są nie tylko alergicy i dzieci

Kto nie powinien jeść orzechów włoskich? Na liście są nie tylko alergicy i dzieci

Dna moczanowa a świąteczne potrawy. Zobacz, czego powinni unikać chorzy na podagrę

Dna moczanowa a świąteczne potrawy. Zobacz, czego powinni unikać chorzy na podagrę

Polecamy

Przeziębienie czy grypa? Te objawy pokażą, na co chorujesz

Przeziębienie czy grypa? Te objawy pokażą, na co chorujesz

Chcesz oszczędzić sporo kalorii w Święta? Odchudź tradycyjne dania

Chcesz oszczędzić sporo kalorii w Święta? Odchudź tradycyjne dania

Ryba na Wigilię: karp, śledzie, dorsz, łosoś, panga. Jak smażyć ryby?

Ryba na Wigilię: karp, śledzie, dorsz, łosoś, panga. Jak smażyć ryby?