1 z 3
Przewijaj galerię w dół
Brukselkę można i warto jeść na surowo. Zawiera wtedy...
fot. RitaE/pixabay.com

Brukselkę można i warto jeść na surowo. Zawiera wtedy najwięcej wartości odżywczych, witamin i składników mineralnych, których częściowo jest pozbawiana w procesie obróbki termicznej.

2 z 3
Brukselka to zasobne źródło błonnika pokarmowego, a także...
fot. pixabay

Brukselka to zasobne źródło błonnika pokarmowego, a także witaminy C i kwasu foliowego.

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Zobacz również

Lubisz placki z jabłkami? Przepisy na placki bezglutenowe, bez jajek i mleka

Lubisz placki z jabłkami? Przepisy na placki bezglutenowe, bez jajek i mleka

#lubiesiebie, bo jestem prawdziwa. Gorczyca i Gąsiorowska o samoakceptacji

#lubiesiebie, bo jestem prawdziwa. Gorczyca i Gąsiorowska o samoakceptacji

Polecamy

Udowadniają, że niepełnosprawność nie jest przeszkodą. Są wielkimi gwiazdami!

GORĄCY TEMAT
Udowadniają, że niepełnosprawność nie jest przeszkodą. Są wielkimi gwiazdami!

Za turnus w tym uzdrowisku zapłacisz mniej, niż myślisz! Zapomnij o Ciechocinku

TYLKO U NAS
Za turnus w tym uzdrowisku zapłacisz mniej, niż myślisz! Zapomnij o Ciechocinku

Znani z HIV i AIDS. Wśród nich są gwiazdy Eurowizji

Znani z HIV i AIDS. Wśród nich są gwiazdy Eurowizji