1 z 12
Przewijaj galerię w dół
Świeży sok to skoncentrowane źródło witamin i składników...
fot. serezniy/123RF

Soki warzywne i owocowe – 10 przepisów na pyszne miksy

Świeży sok to skoncentrowane źródło witamin i składników mineralnych i smaczna przekąska między posiłkami. Ich picie pomoże uzupełnić poziom antyoksydantów we krwi, a dzięki temu poprawić samopoczucie, poziom energii i wygląd skóry.

Najzdrowsze i najbardziej zalecane są własnoręcznie wyciskane soki na bazie warzyw, które można dosmaczać rozmaitymi owocami. Przygotowanie smacznej kompozycji nie jest trudne – wystarczy, że skorzystasz z naszych przepisów!

Sprawdź, jak przygotować soki z 10 rodzajów popularnych owoców i warzyw!

Zobacz kolejne slajdy, przesuwając zdjęcia w prawo, naciśnij strzałkę lub przycisk NASTĘPNE.

2 z 12
Składniki: arbuz, truskawki, ogórek, ew. mięta.
fot. 123RF

Sok z arbuza i ogórka

Składniki: arbuz, truskawki, ogórek, ew. mięta.

3 z 12
Składniki: cytryna, ananas, pomarańcza, korzeń kurkumy.
fot. 123RF

Sok z cytryny i ananasa

Składniki: cytryna, ananas, pomarańcza, korzeń kurkumy.

4 z 12
Składniki: burak, jabłko, wiśnie.
fot. congerdesign/pixabay.com

Sok z buraka i wiśni

Składniki: burak, jabłko, wiśnie.

Pozostało jeszcze 7 zdjęć.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Gala Plebiscytu Medycznego HIPOKRATES 2024. Zobacz laureatów na zdjęciach

NASZA AKCJA
Gala Plebiscytu Medycznego HIPOKRATES 2024. Zobacz laureatów na zdjęciach

Te kwiaty oczyszczają powietrze! Postaw w domu jako filtr

HIT DNIA
Te kwiaty oczyszczają powietrze! Postaw w domu jako filtr

Anna Puślecka zaprasza: „KLUB ZDROWIA – kobiety! Ruszaj stąd do długowieczności”

NASZ PATRONAT
Anna Puślecka zaprasza: KLUB ZDROWIA – kobiety! Ruszaj stąd do długowieczności”

Zobacz również

Gala Plebiscytu Medycznego HIPOKRATES 2024. Zobacz laureatów na zdjęciach

NASZA AKCJA
Gala Plebiscytu Medycznego HIPOKRATES 2024. Zobacz laureatów na zdjęciach

Jakość wody, zmiękczanie i uzdatnianie w kuchni: Kompleksowy przewodnik

Jakość wody, zmiękczanie i uzdatnianie w kuchni: Kompleksowy przewodnik