Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów
2 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Ponowne podgrzewanie mięsa kurczaka sprawia, że staje się...
fot. Pixabay

Tego nie można odgrzewać na drugi dzień. Jakich produktów nie wolno odgrzewać? Sprawdź!

Kurczak

Ponowne podgrzewanie mięsa kurczaka sprawia, że staje się ono szczególnie ciężkostrawne, bo zmienia się jego struktura białkowa. Dlatego zamiast odgrzewać lepiej spożyć kurczaka na zimno, na przykład jako dodatek do sałatki.

Kolejny produkt --->

Zobacz również

Borussia pokonała PSG w półfinale Ligi Mistrzów. BVB zagra ponownie na Wembley

Borussia pokonała PSG w półfinale Ligi Mistrzów. BVB zagra ponownie na Wembley

Zmarł Jan Ptaszyn Wróblewski. Mural z jego wizerunkiem zdobi MiPBP!

O TYM SIĘ MÓWI
Zmarł Jan Ptaszyn Wróblewski. Mural z jego wizerunkiem zdobi MiPBP!

Polecamy

Świątek: Nie nakręcam się jak Sabalenka myślami o niej na treningach

Świątek: Nie nakręcam się jak Sabalenka myślami o niej na treningach

Iga Świątek już trenuje w Rzymie. ''I oto jesteśmy'' WIDEO

Iga Świątek już trenuje w Rzymie. ''I oto jesteśmy'' WIDEO

Zlewozmywak – jak go wyczyścić, aby pozbyć się bakterii? Zrób płyn bez grama chemii

Zlewozmywak – jak go wyczyścić, aby pozbyć się bakterii? Zrób płyn bez grama chemii