Smażenie nie cieszy się dobrą sławą. Dodaje potrawie kalorii i sprawia, że dla niektórych, przyrządzone produkty mogą być ciężkostrawne. Czy istnieje sposób na zdrowe smażenie produktów? Według ekspertów jak najbardziej! Zobacz w naszej galerii, na czym zaleca się smażyć.
Na takich produktach najzdrowiej smażyć - lista
Czego z pewnością należy unikać. Według ekspertów, surowego masła używajmy do smażenia w niskiej temperaturze lub podsmażania. Ponadto powinniśmy się unikać margaryny, która zawiera szkodliwe dla zdrowia tłuszcze trans. Zdecydowanie lepiej nadaje się do wypieków i ciast.
Grupę krwi u człowieka można zmienić, to przełom!
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?
Plotki, sensacje i ciekawostki z życia gwiazd - czytaj dalej na ShowNews.pl
- Cichopek i Kurzajewski nie odpuszczą Smaszcz! Wiemy, czego domagają się w sądzie!
- Uniatowski kompletnie odmieniony. Pokazał się z ogoloną głową i kolczykami [ZDJĘCIA]
- Kraśko stąpa po cienkim lodzie! Zabrał żonę na obiad obok butiku Rozenek... [ZDJĘCIA]
- Ksiądz masakruje występ Bambie Thug na Eurowizji: "To patologia". Dalej jest ostrzej