14 z 15
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Co zyskuje właściciel dark kitchen? Na pewno oszczędność na...
fot. Jacek Smarz/ Polska Press

Nowy trend i sposób na prowadzenie restauracji w czasie pandemii. „Teraz każda restauracja która jeszcze operuje jest dark kitchen”

Co zyskuje właściciel dark kitchen? Na pewno oszczędność na czynszu czy pracownikach.

Zobacz również

Zostały jajka po świętach? Tak długo są dobre do jedzenia gotowane i surowe

Zostały jajka po świętach? Tak długo są dobre do jedzenia gotowane i surowe

Co jeść przy zażywaniu antybiotyków? Po te produkty warto sięgnąć

Co jeść przy zażywaniu antybiotyków? Po te produkty warto sięgnąć

Polecamy

Rzadki wirus w ściekach. To pierwszy taki przypadek. GIS: „sytuacja alertowa”

Rzadki wirus w ściekach. To pierwszy taki przypadek. GIS: „sytuacja alertowa”

Czy po przechorowaniu COVID-19 można się zaszczepić? Ekspert odpowiada

O TYM SIĘ MÓWI
Czy po przechorowaniu COVID-19 można się zaszczepić? Ekspert odpowiada

Wycofane jajka. Zagrożenie durem brzusznym

PILNE
Wycofane jajka. Zagrożenie durem brzusznym