2 z 3
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Białe szparagi z powodu braku chlorofilu mają najbardziej...
fot. VIKTORIIA DROBOT/Getty Images

Tak najlepiej gotować szparagi. Sprawdź, na co są dobre i jak skorzystać z ich właściwości zdrowotnych. Zobacz, jak zrobić szparagi na obiad

Białe szparagi z powodu braku chlorofilu mają najbardziej delikatny smak, natomiast w fioletowych zielony zielony barwnik występuje wraz z tym o odcieniu wpadającym w granat – dlatego właśnie ciemne pędy mają najlepsze działanie antyoksydacyjne w organizmie.

Zobacz również

Brytyjska armia w Porcie Gdańsk. To część manewrów Steadfast Defender-24

Brytyjska armia w Porcie Gdańsk. To część manewrów Steadfast Defender-24

Nowoczesny mammograf jest już w Radomskim Centrum Onkologii [ZDJĘCIA, FILM]

NOWE
Nowoczesny mammograf jest już w Radomskim Centrum Onkologii [ZDJĘCIA, FILM]

Polecamy

GIS: Mąka migdałowa, FIVIO, 250 g (22.04)

GIS: Mąka migdałowa, FIVIO, 250 g (22.04)

Rodzicu, zrezygnuj z baniek mydlanych! Są groźne dla twojego dziecka

Rodzicu, zrezygnuj z baniek mydlanych! Są groźne dla twojego dziecka

Wiosenne problemy skórne potrafią uprzykrzyć życie. Tak je rozwiążesz!

Wiosenne problemy skórne potrafią uprzykrzyć życie. Tak je rozwiążesz!